Αθλητισμός | 29.12.2021 19:45

Λουτσέσκου σε Μπότο - «Είσαι θεμέλιος λίθος της ισχυρότερης ομάδας, που χτίζεται αυτή την εποχή»

Newsroom

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του, ο Ζοσέ Μπότο παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ότι ο Πορτογάλος θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον υποδέχθηκε λέγοντάς του ότι είναι ο θεμελιος λίθος της ομάδας που χτίζεται.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ζήτησε τη στήριξη όλων προς το πρόσωπο του Πορτογάλου, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για οτιδήποτε αφορά την ομάδα: «Εκ μέρους του ιδιοκτήτη και της διοίκησης, είναι χαρά μας να σας παρουσιάζουμε τον νέο αθλητικό διευθυντή, τον Ζοσέ Μπότο. Στο εξής είναι ο υπεύθυνος για όλα τα ζητήματα της ομάδας, έχει τον απόλυτο έλεγχο. Σεβαστείτε τον και υποστηρίξτε τον με όλες σας τις δυνάμεις. Σας εύχομαι μια καλή χρονιά. Προσέξτε πάρα πολύ όλες σας τις δραστηριότητες. Τα νέα δεδομένα της πανδημίας απαιτούν τη μέγιστη προσοχή, κυρίως για να είστε εσείς υγιείς, αλλά και για το καλό της ομάδας».

Μπότο: «Είναι τιμή μου...»

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος ανέφερε πως η πόρτα του θα είναι ανοιχτή για όλους, τόνισε πως θα τον συναντούν συχνά στις προπονήσεις, υπογραμμίζοντας πως είναι τιμή του να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, ενώ έδειξε εξαρχής ότι σέβεται τον χώρο του γηπέδου λέγοντας ότι είναι «ιερός για προπονητές και παίκτες». Είπε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Θα με βλέπετε συχνά, μου αρέσει να έρχομαι στις προπονήσεις και πάντα θα είμαι ανοικτός σε όποιον θέλει να μου μιλήσει. Όχι εδώ, γιατί είναι ο ιερός χώρος για τους προπονητές και τους παίκτες, αλλά στο γραφείο μου. Θα είμαι δίπλα σας συνεχώς».

Τον λόγο πήρε και ο κόουτς της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είπε την καλύτερη ατάκα: «Καλωσήρθες! Είσαι θεμέλιος λίθος της ισχυρότερης ομάδας, που χτίζεται αυτή την εποχή»...

ΠΑΟΚΡαζβάν ΛουτσέσκουΜάκης ΓκαγκάτσηςΖοσέ Μπότο