Αθλητισμός|18.01.2022 17:27

Νέο κρούσμα κορονοϊού στην ΑΕΚ πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Newsroom

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην ΑΕΚ πριν από το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (19/1). Στον επανέλεγχο που έγινε μετά το κρούσμα που προέκυψε στους ελέγχους της Δευτέρας, ακόμη ένας παίκτης της Ενωσης βρέθηκε θετικός και άμεσα τέθηκε σε καραντίνα ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με προβλήματα καθώς πέραν των δύο κρουσμάτων, που δύσκολα θα προλάβουν και το ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ο Νόρντιν Άμραμπατ έμεινε εκτός λόγω κάκωσης στην κνήμη και ο Γέβγεν Σάκχοφ με πρόβλημα στη γάμπα. Επίσης για διάφορους λόγους στην αποστολή δεν μετέχουν οι Στάνκοβιτς, Βράνιες, Τάνκοβιτς, Αραούχο.

Έτσι, ο Αργύρης Γιαννίκης κάλεσε 21 άτομα, μεταξύ των οποίων τρεις τερματοφύλακες, αλλά και τον πρώτο σκόρερ της Β΄ ομάδας, Χρήστο Γιούση. Η αποστολή: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Κοσίδης, Γιούσης.

ΚορονοϊόςΚύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚΑΕΚ