Αθλητισμός|16.02.2022 18:10

Super League: Σπουδαία νίκη με χρυσό... Νταγκόλ ο Παναιτωλικός επί της Λαμίας!

Newsroom

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός στη μάχη που δίνει για την απομάκρυνση απ' τις τελευταίες θέσεις στη Super League. Η ομάδα του Αγρινίου ήταν εμφανώς ανώτερη απ' την κουρασμένη Λαμία και έφτασε δίκαια στη νίκη με 1-0 που φέρνει τα Καναρίνια στο +7 απ' την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Παναιτωλικός είχε τις μεγάλες ευκαιρίες στο ματς και κατόρθωσε να πετύχει το νικητήριο γκολ με τον Νταγκό στο 56'. Οι Αγρινιώτες έπαιξαν εξαιρετικά την αντεπίθεση με τον Μεντόσα και τον Φλόρες και ο 24χρονος Ιβοριανός επιθετικός με θαυμάσιο έξω απ' την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ που δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα και προσφέρει ασφάλεια στο σύνολο του Γιάννη Αναστασίου.  Στο 80' ο Παναιτωλικός είχε και δοκάρι με τον Φρεντ, που προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Γκαραβέλη.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μαλής, Κορνέλιους, Λάρσον (77' Βργκοτς), Χουχούμης, Ντίας (85' Τσιγγάρας), Νταγκό (Μόρσεϊ), Φλόρες, Μεντόσα (59' Ντουάρτε), Αντούνες, Βέργος.

Λαμία: Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (86' Γκέντσογλου),Τζανδάρης (61' Αραμπούλι), Μπανγκουρά, Καραμάνος, Μανούσος, Βέλλιος (46' Νούνιες).

ΠαναιτωλικόςΛαμία ΠΑΕSuperLeague