Αθλητισμός|04.02.2019 19:23

Παναθηναϊκός: Ηρέμησε με Κουρμπέλη ο Δώνης

Κώστας Γουλής

Οι ενοχλήσεις (σφίξιμο) στη γάμπα που αισθάνθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης λίγο μετά τον χθεσινό (3/2) εκτός έδρας αγώνα στη Λιβαδειά, «συννέφιασαν» ακόμη περισσότερο τον (ήδη σκασμένο απ’ το αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό) Γιώργο Δώνη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έβαλε αμέσως πάγο, καθ’ υπόδειξη του ιατρικού τιμ κι όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Δευτέρας (4/2) πρόλαβε τα… χειρότερα, αφού το σφίξιμο υποχώρησε κι ακολούθησε κανονικά την αποθεραπεία και την αποφόρτιση των υπόλοιπων βασικών.

Προς… ανακούφιση του 49χρονου τεχνικού, που μετράει ήδη δύο παίκτες λιγότερους για το σαββατιάτικο (9 Φεβρουαρίου), νέο εκτός έδρας παιχνίδι του «τριφυλλιού», αυτή τη φορά με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, καθώς θα λείψουν οι Μακέντα και Κάτσε, που δηλώθηκαν για να εκτίσουν ποινές μίας αγωνιστικής.

Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν τουρνουά στο μισό γήπεδο χωρισμένοι σε τρείς ομάδες. Για αύριο (5/2) έχει προγραμματιστεί ρεπό και οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης.

ΠαναθηναϊκόςΓιώργος ΔώνηςΔημήτρης Κουρμπέλης