Αθλητισμός | 15.03.2022 20:56

Αδιανόητη επίθεση χούλιγκαν στο πούλμαν της ομάδας Κ17 του Άρη!

Newsroom

Ένα νέο επεισόδιο οπαδικής βίας ήρθε να καταδείξει ότι τα αρρωστημένα μυαλά δεν διορθώνονται. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η επίθεση που δέχθηκε στον Βόλο το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας Κ17 του Άρη; Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη διαδρομή της ομάδας των Κιτρίνων προς την Πορταριά του Πηλίου ενόψει του τελικού για το πρωτάθλημα Super League εναντίον του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (16/3, 15.00).

Μια ομάδα 4-5 χούλιγκαν, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτέθηκε με πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε 16χρονα-17χρονα παιδιά, που πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο. Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό. Μολονότι το πούλμαν της ομάδας συνοδευόταν από περιπολικό της αστυνομίας, οι άγνωστοι πρόλαβαν και τράπηκαν σε φυγή προτού προλάβει να επέμβει η ΕΛ.ΑΣ. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές στο λεωφορείο. Η αποστολή του Άρη έφτασε με καθυστέρηση στο ξενοδοχείο, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα.

Καρυπίδης: «Ούτε η δολοφονία του Άλκη...»

O Θόδωρος Καρυπίδης με μήνυμά του μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, ξέσπασε για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της Κ17. Έγραψε χαρακτηριστικά: «H άνανδρη επίθεση που δέχθηκε σήμερα η αποστολή της Κ17 στον Βόλο, ενόψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ, καταδεικνύει πως υπάρχουν ακόμη αρρωστημένα μυαλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ούτε η δολοφονία του Άλκη μπόρεσε να αποβάλλει αυτά τα περιθωριακά στοιχεία από το ποδόσφαιρο. Κρίμα. Είναι ευτύχημα που η ενέδρα περιορίστηκε σε υλικές ζημιές στο λεωφορείο της ομάδας και δεν τραυματίστηκε κάποιο παιδί ή μέλος της αποστολής μας. Όμως το σοκ που υπέστησαν τα παιδιά της Κ17 ήταν μεγάλο. Ελπίζουμε ότι η αστυνομία θα συλλάβει τους δράστες. Είναι θλιβερό να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε παιδιά ηλικίας 16 και 17 χρόνων, που φαντάζονται αλλιώς το δικό τους μέλλον και το ποδόσφαιρο. Είναι καθήκον μας να τους προστατέψουμε κι αυτό ακριβώς θα κάνει η ΠΑΕ Αρης, όπως είμαστε σίγουροι θα κάνουν και όλες οι υγιείς φωνές και δυνάμεις του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας μας. Πρέπει να τους αποβάλλουμε εδώ και τώρα».

Αρηςχούλιγκανεπίθεση