Αθλητισμός|17.04.2022 17:47

Δίκαιη ισοπαλία στο Περιστέρι και οριστική παραμονή για Ατρόμητο

Newsroom

Ο Ατρόμητος πήρε βαθμό με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ κι εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στη Super League, μετά από μία σεζόν που ξεκίνησε άσχημα για τους Περιστεριώτες αλλά... σώθηκε στο φινάλε.

Με γρήγορο γκολ για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το ματς στο Περιστέρι. Στο 10ο λεπτό ο Κουλούρης προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα που έδειχνε να ελέγχει ο Επασί, ωστόσο, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ επιχείρησε να διώξει με το ένα χέρι και ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντιπάλου του κι «έγραψε» το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 48΄. Ο Λάμπρου τροφοδότησε τον Μπαλογιάννη που μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έδωσε με τη σειρά του στον Λουίζ Φελίπε κι ο τελευταίος από κοντά έφερε το ματς στο 1-1 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Έρλινκμαρκ, Μουνίθ (83΄ Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (68΄ Ροτάριου), Καρτάλης (68΄ Αλιμπεκ), Κουλούρης

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τοράλ (39΄ Μπουζούκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Φελίπε, Τσιλιανίδης (68΄ Στάικος), Λάμπρου (77΄ Γιαννούλης)

SuperLeagueΟΦΗΑτρόμητος