Αθλητισμός|21.04.2022 00:24

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε τη δουλειά με τη Φιορεντίνα κι έκλεισε ραντεβού με Ίντερ στον τελικό Κυπέλλου

Newsroom

Την ευκαιρία για να κατακτήσει έναν τίτλο σε μια σεζόν που τα πράγματα δεν πήγαν καλά θα έχει η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε προβάδισμα μετά τη νίκη της με 0-1 στο Αρτέμιο Φράνκι επί της Φιορεντίνα και στο Τορίνο απλώς ολοκλήρωσε τη δουλειά. Επικράτησε 2-0 και οριστικοποίησε το ραντεβού με την Ιντερ στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 5’ με τον Τορέιρα, ενώ η Γιούβε απάντησε με τον Βλάχοβιτς στο 14’. Το σκορ άνοιξε στο 32’ όταν ο Ντραγκόφσκι έκανε κακή έξοδο, ο Μπιράγκι δεν έδιωξε και ο Μπερναρντέσκι κοντρόλαρε με το στήθος και εκτέλεσε για το 1-0. Δέκα λεπτά μετά, οι Βιόλα δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία που είχαν με τον Καμπράλ μετά το λάθος του Ντε Σίλιο.

Στο δεύτερο μέρος η Φιορεντίνα είχε καλή στιγμη με κεφαλιά του Μαρτίνες-Κουάρτα στο 52’, η Γιούβε δοκάρι με σουτ του Ζακάρια στο 57’ και στο 67’ το φάουλ του Μπιράγκι πέρασε μόλις έξω. Το τελικό 2-0 υπέρ των Μπιανκνέρι διαμόρφωσε στο 94’ ο Ντανίλο ύστερα από όμορφη προσπάθεια του Κουαδράδο.

ΓιουβέντουςΚύπελλο ΙταλίαςΦιορεντίνα