Αθλητισμός|24.04.2022 15:55

Στο 10ο πρωτάθλημα της Παρί δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες - Νεϊμάρ: «Θα είμαι εδώ για άλλα 3 χρόνια, οπότε σταματήστε να γιουχάρετε»

Newsroom

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στη Ligue 1. Μολονότι όμως το πρωτάθλημα ήρθε με χαρακτηριστική ανέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν και με τη δεύτερη Μαρσέιγ να βρίσκεται στο -16 (!), οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας συνεχίζουν τις αποδοκιμασίες αδιακρίτως. Τι κι αν η Παρί έφτασε τη Σεντ Ετιέν στην κορυφή της λίστας των ομάδων με τους περισσότερους τίτλους. Το δέκατο πρωτάθλημα απ' το 1970 οπότε ιδρύθηκε ο παριζιάνικος σύλλογος, δεν ήταν αρκετό για να γλυκάνει την πίκρα των οπαδών απ' την αποτυχία της ομάδας στην Ευρώπη.

Παράλληλα, δυσκόλεψε την κατάσταση και η Λανς που φρόντισε με την απόδοσή της να οδηγήσει την Παρί σε γκέλα. Το τελικό 1-1 και το γενικότερο αρνητικό κλίμα εις βάρος των παικτών, των διοικούντων και των ιδιοκτητών, έφερε μια αρνητική αύρα στο Παρκ ντε Πρενς. Είναι ενδεικτικό ότι αποδοκιμάστηκαν τόσο ο προπονητής της ομάδας Μαουρίσιο Ποτσετίνο, όσο και δύο απ' τα μεγάλα αστέρια της ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ. Κι αν ο Μέσι προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σκοράροντας στο 68' (ισοφάρισε για τη Λανς στο 88' ο Ζεάν), δεν συνέβη το ίδιο και με τον Νεϊμάρ, ο οποίος έδειξε να έχει κουραστεί απ' τις αποδοκιμασίες του κοινού.

Έστειλε όμως κι ένα αρκετά... ενδιαφέρον μήνυμα προς τους οπαδούς λέγοντας ουσιαστικά ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει απ' την Παρί όσο κι αν τον κράζουν! «Έχω ακόμα συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα είμαι εδώ για άλλα τρία χρόνια, οπότε σταματήστε να γιουχάρετε, διαφορετικά θα χρειαστείτε περισσότερο αέρα» είπε στο ESPN με... πικρό χιούμορ.

Λιονέλ ΜέσιΠαρί Σεν ΖερμένΜαουρίτσιο ΠοτσετίνοΝεϊμάρLigue 1