Αθλητισμός|30.04.2022 17:31

Μίνο Ραϊόλα: Το συγκινητικό αντίο της οικογένειάς του - Πάλεψε μέχρι τέλους με την ίδια δύναμη που έβαζε στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων για να υπερασπιστεί τους παίκτες μας

Newsroom

Με μια συγκινητική ανακοίνωση η οικογένεια του Μίνο Ραϊόλα αποχαιρέτησε τον δικό της άνθρωπο αλλά και έναν από τους γνωστότερους μάνατζερ ποδοσφαιριστών ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου σε ηλικία μόλις 54 ετών ύστερα από μακροχρόνια νοσηλεία με βαριά ασθένεια στους πνεύμονες. 

H ανακοίνωση της οικογένειας του Μίνο Ραϊόλα

Την τραγική είδηση του θανάτου του Μίνο Ραϊόλα γνωστοποίησε η οικογένειά του με ανακοίνωση στο twitter στην οποία σημειώνεται: «Με απέραντη θλίψη μοιραζόμαστε το θάνατο του πιο στοργικού και εκπληκτικού ποδοσφαιρικού παράγοντα που υπήρξε ποτέ. Ο Μίνο πάλεψε μέχρι τέλους με την ίδια δύναμη που έβαζε στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων για να υπερασπιστεί τους παίκτες μας. Ως συνήθως, ο Μίνο μας έκανε υπερήφανους και δεν το κατάλαβε ποτέ.

Ο Μίνο άγγιξε τόσες πολλές ζωές μέσα από τη δουλειά του και έγραψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Η παρουσία του θα μας λείψει για πάντα. Η αποστολή του Μίνο να κάνει το ποδόσφαιρο ένα καλύτερο μέρος για τους παίκτες θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος. Ευχαριστούμε όλους για την τεράστια υποστήριξη που λάβαμε κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών και ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της οικογένειας και των φίλων σε αυτή τη στιγμή της θλίψης»

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, αρχικά διέρρευσε η είδηση του θανάτου του την οποία ο ίδιος διέψευσε σκωπτικά αναφέροντας ότι «με πέθαναν για δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες», ωστόσο δυστυχώς ο διάσημος μάνατζερ άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 30 Απριλίου.

θάνατοςΜίνο Ραϊόλαειδήσεις τώρα