Αθλητισμός|08.05.2022 16:55

Άγριο φονικό κατά τους πανηγυρισμούς της Πόρτο για τον τίτλο - Οπαδός μαχαιρώθηκε θανάσιμα έξω απ' το Ντραγκάο

Newsroom

Με αίμα βάφτηκαν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πόρτο καθώς ένας οπαδός τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρωμα, ενώ ακόμα μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά έξω απ' το στάδιο Ντραγκάο. Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ και την ενημέρωση της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Πόρτο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο άτυχος οπαδός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενεπλάκη σε καβγά στον περιβάλλοντα χώρο του Ντραγκάο.

Το επεισόδιο καταγράφηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα και ο 26χρονος έπεσε νεκρός από μαχαίρι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ και μια γυναίκα που τον συνόδευε τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Hospital de Sao Joao, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, οι πιθανοί δράστες έχουν αναγνωριστεί απ' την αστυνομία και καταζητούνται.

Η Πόρτο αγωνιζόταν στην έδρα της Μπενφίκα το βράδυ του Σαββάτου και με τη νίκη που πανηγύρισε στις καθυστερήσεις, κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. 

πορτογαλικό πρωτάθλημαοπαδοίθάνατοςΠορτογαλίαεπίθεση με μαχαίριΠόρτο