Αθλητισμός|30.06.2022 22:44

NBA: Έριξε «βόμβα» αποχώρησης απ' τους Μπρούκλιν Νετς ο Κέβιν Ντουράντ!

Newsroom

Ο Κέβιν Ντουράντ έριξε «βόμβα» στο NBA καθώς λίγο προτού αρχίσει η free agency ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς ζήτησε να φύγει απ' την ομάδα της Νέας Υόρκης! Ο Ντουράντ είχε συζήτηση με τον Σον Μαρκς και το front office της ομάδας και κατέθεσε αίτημα ανταλλαγής, θέλοντας να αποχωρήσει από το Μπρούκλιν.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που αναμένεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στη λίγκα, καθώς ο KD, ένας από τους πιο χαρισματικούς παίκτες της γενιάς του, αναμένεται να αποχωρήσει για άλλες πολιτείες, αλλάζοντας ριζικά τις ισορροπίες και τα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

Φυσικά, το να αποχωρήσει ο Ντουράντ από την ομάδα του Στιβ Νας δεν είναι κάτι απλό, ούτε οι Νετς να τον αφήσουν να φύγει για... ψίχουλα. Η ομάδα από τη Νέα Υόρκη ετοιμάζεται να ζητήσει το μεγαλύτερο πακέτο ανταλλαγής στην ιστορία του ΝΒΑ, ώστε να δώσει το ΟΚ στον απόφοιτο του Τέξας για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν μόλις λίγες μέρες μετά την απόφαση του Κάιρι Ίρβινγκ να ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του και να παραμείνει στο Μπρούκλιν για μία ακόμα σεζόν, αγωνιζόμενος στο πλευρό του Ντουράντ. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρχουν εξελίξεις και για το μέλλον του Ίρβινγκ, καθώς ο βασικός λόγος της απόφασής του ήταν η παρουσία του Ντουράντ στην ομάδα.

Μπρούκλιν ΝετςNBAΚέβιν Ντουράντ