Αθλητισμός | 04.08.2022 19:55

Στέφανος Τσιτσιπάς: Viral η φωτογραφία του στις τουαλέτες του τουρνουά της Ουάσινγκτον!

Newsroom

Δίχως δική του ευθύνη αυτή τη φορά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε και πάλι viral στα social media. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε απ' τις τουαλέτες (!) του τουρνουά της Ουάσινγκτον, CitiOpen. Εκεί, έξω απ' τις ανδρικές τουαλέτες οι διοργανωτές τοποθέτησαν μια μεγάλη αφίσα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, ενώ στις γυναικείες τουαλέτες υπάρχει η μορφή της Αμερικανίδας Μάντισον Κις.

Δεν ήθελαν και πολύ οι χρήστες του διαδικτύου για να τρολάρουν την κατάσταση καθώς συνέδεσαν το γεγονός με τα περιβόητα toilet breaks. Πρόκειται άλλωστε για δύο παίκτες, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν προκαλέσει συζητήσεις για τα μεγάλα σε διάρκεια toilet break που παίρνουν. Σημειωτέον ότι ο Τσιτσιπάς δεν συμμετέχει στο συγκεκριμένο τουρνουά κάτι που έδωσε περισσότερη τροφή για σχόλια ως προς τις... αγαθές προθέσεις των διοργανωτών.

Ο Τσιτσιπάς προετοιμάζεται πάντως για το Masters του Μόντρεαλ, όπου αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του μετά τον αποκλεισμό απ' το Wimbledon. Ήδη έχει μπει σε mode προετοιμασίας για το επόμενο μεγάλο Slam, το US Open.

ATP ΟυάσινγκτοντουαλέταΤένιςΣτέφανος Τσιτσιπάς