Αθλητισμός|13.08.2022 21:25

Κατήφορος δίχως τέλος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αδιανόητος διασυρμός με 4-0 απ' την Μπρέντφορντ!

Newsroom

Τελειωμό δεν έχει ο αγωνιστικός κατήφορος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League. Το πάθημα απ' την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας απ' την Μπράιτον δεν έγινε μάθημα και στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν οι Κόκκινοι Διάβολοι παρουσιάστηκαν χειρότεροι! Και δεν ηττήθηκαν απλά αλλά διασύρθηκαν από την Μπρέντφορντ με 4-0!

Μάλιστα το τελικό σκορ διαμορφώθηκε προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο καθώς οι Σφήκες πέτυχαν τέσσερα γκολ μέχρι το 35' (!) σε ένα απ' τα χειρότερα και πιο απογοητευτικά 45λεπτα στην ιστορία της Γιουνάιτεντ. Κι όλα αυτά λίγο μετά τις δηλώσεις του νέου προπονητή της ομάδας Ερικ Τεν Χαγκ, ο οποίος τόνισε ότι είναι αυτός που θα ξαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στις επιτυχίες!

Η απίθανη Μπρέντφορντ που στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Λέστερ, προηγήθηκε στο 10' με τον Ντασίλβα, ενώ στο 18' πέτυχε το 2-0 με τον Γένσεν. Στο 30' ο Μέε έγραψε το 3-0, προτού ο Μπεούμο διαμορφώσει το τελικό 4-0 στο 35΄. Κι έπεται για τη Γιουνάιτεντ το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ!

Μπρέντφορντ (Τόμας Φρανκ): Ραγιά, Χίκεϊ (79΄Σόρενσεν), Γιάνσον, Μι, Χένρι, Νόργκααρντ (79΄Ονιέκα), Γιένσεν (74΄Μπαπτίστε), Ράσμουσεν, Ντασίλβα (62΄Γιάνελτ), Εμπουεμό (74΄Βισά), Τόνεϊ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Σο (46΄Μαλάσια), Μαρτίνες (46΄Βαράν), Μαγκουάιρ, Νταλότ, Φρεντ (46΄ΜακΤόμινεϊ), Έρικσεν, Μπρούνο, Ράσφορντ, Σάντσο (60΄Ελάνγκα), Ρονάλντο

4άρες για Σίτι, Άρσεναλ

Προηγουμένως, τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Άρσεναλ ήταν εντυπωσιακές πανηγυρίζοντας τη δεύτερη σερί νίκη τους στην Premiership. Οι πρωταθλητές επικράτησαν εύκολα της Μπόρνμουθ με 4-0 -3-0 στο 37΄- ενώ οι Kανονιέρηδες έκαμψαν την αντίσταση της Λέστερ, την οποία νίκησαν με 4-2, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς που σημείωσε δύο τέρματα.

Στο Σαουθάμπτον η τοπική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Λιντς χάρη σε δύο τέρματα του Ροντρίγκο, αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον πρώτο της βαθμό. Από εκεί και πέρα, ισόπαλες χωρίς τέρματα έληξαν οι αναμετρήσεις της Μπράιτον με τη Νιούκαστλ και της Γουλβς με τη Φούλαμ.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Άστον Βίλα, που επικράτησε της Έβερτον με 2-1 στο Μπέρμιγχαμ σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Premier League. Το σκορ άνοιξε στο 31ο λεπτό ο Ινγκς, ενώ ο Μπουεντία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 86΄. Το μόνο που κατάφερε η Έβερτον ήταν να μειώσει το σκορ στο 87΄ με αυτογκόλ του Ντινιέ.

Premier LeagueΑρσεναλΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜπρέντφορντειδήσεις τώραΜάντσεστερ Σίτι