Αθλητισμός|04.09.2022 00:33

La Liga: Επίδειξη δύναμης από Μπαρτσελόνα, ανίκητη η Ρεάλ Μαδρίτης!

Newsroom

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης στη Σεβίλλη, όπου κέρδισε με 3-0, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στη La Liga δίχως απώλειες καθώς λύγισε, έστω και δύσκολα, την Μπέτις στο Μπερναμπέου.

Οι Μερένχες έδειξαν και πάλι το «μέταλλο» του πρωταθλητή που διαθέτουν. Τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη μέχρι πρότινος αήττητη Μπέτις αλλά με τον Ροντρίγκο στο 65΄ και τον Βινίσιους στο ξεκίνημα του ματς πέτυχαν το 4x4 στo πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κάρλο Αντελότι επικράτησε 2-1 της Μπέτις στο ντέρμπι κορυφής της 4ης αγωνιστικής και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή.

Αργότερα το βράδυ του Σαββάτου πάντως, και με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έχει πάρει... φωτιά (σκόραρε σε τρίτο σερί ματς κι έφτασε τα 5 γκολ σε 4 αγώνες), η Μπαρτσελόνα έκανε «πάρτι» στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, όπου νίκησε άνετα με 3-0 τη Σεβίλλη που παραπαίει με τρείς ήττες και μία ισοπαλία.

Από δύο ασίστ του Κουντέ, οι Λεβαντόφσκι και Γκαρσία βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ είχε ανοίξει το σκορ ο Ραφίνια στο 21΄. Οι Καταλανοί με το τρίτο τους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα σε τέσσερα ματς (έχουν μία ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ράγιο Βαγεκάνο) δείχνουν ικανοί εφέτος για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Τέλος, απόλυτη μοιρασιά έγινε στη «Ρεάλε Αρένα» του Σαν Σεμπαστιάν, όπου Σοσιεδάδ και Ατλέτικο είχαν από ένα γκολ, με τον Μοράτα οι φιλοξενούμενοι και με τον Σαντίκ οι γηπεδούχοι, από ένα ακυρωθέν γκολ (οι ίδιοι παίκτες) και από ένα δοκάρι (Χιμένες και Μερίνο αντίστοιχα). Οι Ροχιμπλάνκος στο φινάλε είχαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Κορέα και τον Φέλιξ, αλλά άφησαν άλλους δύο βαθμούς και έμειναν ήδη από την τέταρτη αγωνιστική στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, ενώ έχασαν και τον Γιαν Ομπλακ, που αποχώρησε τραυματίας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

ΜπαρτσελόναLa LigaΡεαλ ΜαδρίτηςΣεβίλληΜπέτις