Αθλητισμός|10.09.2022 20:31

Super League: Διπλή «μπαλωθιά» του Παναιτωλικού στην έδρα του ΟΦΗ

Newsroom

Ο Παναιτωλικός συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία του στη Super League καθώς πανηγύρισε μια σημαντική και δύσκολη νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με 2-1. Η ομάδα του Αγρινίου παρέμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική αήττητη έχοντας κερδίσει εντός έδρας τον Άρη κι έχοντας πάρει ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Αντιθέτως, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις ήττες (έχει τρεις σε τέσσερις αγωνιστικές) μετά το πολύτιμο τρίποντο που πήρε στον Βόλο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Παναιτωλικός άρχισε δυναμικά το παιχνίδι και μόλις στο 14' προηγήθηκε στο σκορ με ένα (μάλλον) τυχερό γκολ. Ο Ντίας επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα προσέκρουσε στο... στομάχι του Καρέλη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Πάντως μέχρι να επικυρωθεί το γκολ πέρασαν τέσσερα λεπτά ελέγχου απ' το VAR για οφσάιντ και χέρι δίχως όμως να διαστωθεί παράβαση. 

Ο ΟΦΗ που άρχισε να πιέζει περισσότερο και να κυνηγά την ισοφάριση, έφτασε στο 1-1 με ένα γκολ για... Όσκαρ. Στο 42' ο Μπαλογιάννης έπιασε τρομερό βολέ στην κίνηση έξω απ' την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Ανέστη, ο οποίος έμεινε... άγαλμα.

Το παιχνίδι όδευε προς ισοπαλία στο β' ημίχρονο ωστόσο μια έμπνευση του Κολοβού άλλαξε τα δεδομένα. Στο 77' ο μεσοεπιθετικός των Αγρινιωτών πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, σούταρε φαλτσαριστά και πέτυχε ένα πανέξυπνο γκολ για το 1-2.

ΟΦΗ: Στίβενς, Πασαλίδης (58' Γιουχού), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μαρινάκης (69' Καμάου), Τοράρινσον (77' Γ. Αποστολάκης), Ντιουσέ, Στάικος, Μπουζούκης (77' Θεοδοσουλάκης), Ντίκο.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Κ. Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (78' Μάρτενσον), Ντίας (81' Φλόρες), Ντουάρτε, Σενγκέλια (69' Σενγκέλια), Μόρσεϊ (68' Κολοβός), Καρέλης (78' Ζοάο Πέδρο).

ΠαναιτωλικόςSuperLeagueΟΦΗ