Αθλητισμός|23.10.2022 16:17

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί και διακοπή στο Περιστέρι - ΑΕΚ λόγω εισβολής κουκουλοφόρων!

Newsroom

Μεγάλη ένταση υπήρξε στις εξέδρες του κλειστού του Περιστερίου κατά τη διάρκεια του αγώνα της τοπικής ομάδας με την ΑΕΚ για την Basket League. Λίγο προτού ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος, μια μερίδα χούλιγκαν κινήθηκε προς τον χώρο των επισήμων και τα δημοσιογραφικά θεωρεία με άγριες διαθέσεις. Μάλιστα υπήρξαν και συμπλοκές δίχως ακόμα να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της επίθεσης.

Μάλιστα, οι κουκουλοφόροι, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους, με την αστυνομία να παρεμβαίνει άμεσα. Οι διαιτητές του αγώνα διέκοψαν αμέσως το παιχνίδι και οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια. Το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 13-20 υπέρ της ΑΕΚ και με 9.6'' να απομένουν για το τέλος της πρώτης περιόδου. Λίγο αργότερα οι διαιτητές ζήτησαν να γίνει εκκένωση του γηπέδου προκειμένου να αρχίσει και πάλι το παιχνίδι. Ωστόσο, η αστυνομία πρότεινε να συνεχιστεί το ματς παρουσία κόσμου προκειμένου να μην μεταφερθεί εκτός γηπέδου η ένταση.

Λόγω της μεγάλης έντασης και την είσοδο των δυνάμεων των ΜΑΤ, πολλοί γονείς με τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τις εξέδρες του γηπέδου.

Περιστέρι ΚΑΕΑΕΚεπεισόδιαBasket League