Αθλητισμός|12.11.2022 19:00

Premier League: Ανεβαίνει η Λίβερπουλ, ματσάρα στο Λονδίνο και σπουδαία ανατροπή για Τότεναμ

Newsroom

Η Λίβερπουλ κυριάρχησε 3-1 της Σαουθάμπτον στο Άνφιλντ και πλησίασε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ η Τότεναμ μετά από ένα επικό παιχνίδι με τη Λιντς, επικράτησε 4-3, ανέβηκε στην τρίτη θέση της Premier League και μείωσε στους τρεις βαθμούς απ' τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι που υπέστη ήττα-σοκ απ' την Μπρέντφορντ αλλά έχει ένα ματς λιγότερο.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε νωρίς (6') με γκολ του Φιρμίνο, η Σαουθάμπτον απάντησε άμεσα με τον Άνταμς στο 9' αλλά ο Νούνιες με δύο γκολ στο 21' και το 42' μετέτρεψε το 1-1 σε 3-1 κλειδώνοντας το τρίποντο. Την ίδια ώρα, η Λιντς αιφνιδίασε την Τότεναμ ανοίγοντας το σκορ με τον Σάμερβιλ στο 10'. Οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν με τον Κέιν στο 25' αλλά ο Ροντρίγκο σκόραρε ξανά για τα Παγώνια στο 43' για το 1-2. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε σκόραρε ξανά στο 51' με τον Ντέιβις ισοφαρίζοντας σε 2-2. Και πάλι όμως η Λιντς πήρε προβάδισμα στο 76' με τον Ροντρίγκο (2-3), όμως η εφτάψυχη Τότεναμ βρήκε δύο γκολ σε δύο λεπτά με τον Μπεντανκούρ (81', 83') για το 4-3!

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Νότιγχαμ, η οποία νίκησε 1-0 την Κρίσταλ Πάλας που είχε ευκαιρία για να προηγηθεί αλλά ο Ζαχά αστόχησε σε πέναλτι στο 41'. Τελικά η Νότιγχαμ σκόραρε με τον Γκιμπς-Γουάιτ στο 54' για το 1-0 το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους. Σημαντική νίκη πέτυχε και η Λέστερ στην έδρα της Γουέστ Χαμ με 2-0 χάρη σε γκολ του Μάντισον και του Μπαρνς. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ξέφυγε οριστικά απ' τις τελευταίες θέσεις έχοντας τέσσερις νίκες σε πέντε ματς.

Τέλος, η Μπόρνμουθ, μετά από τέσσερις σερί ήττες, επικράτησε 3-0 της Έβερτον που παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

ΣαουθάμπτονΚρίσταλ ΠάλαςPremier LeagueΝότιγχαμ ΦόρεστΛίβερπουλΛέστερΤότεναμΛιντςΓουέστ Χαμ