Αθλητισμός|03.01.2023 18:28

Super League: Έμεινε όρθιος ο Βόλος στο Γεντί Κουλέ με ΟΦΗ

Newsroom

Ισόπαλο (0-0) δίχως νικητή έληξε το ματς του ΟΦΗ με τον Βόλο στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς αλλά οι Βολιώτες κατόρθωσαν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα και τον βαθμό. Στο φινάλε πάντως θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες να έχουν σκοράρει καθώς είχαν από μια πολύ μεγάλη ευκαιρία...

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με λίγες απειλητικές καταστάσεις. Ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία και τις σημαντικότερες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις:  αρχικά με τον Ντίκο, ο οποίος αστόχησε απέναντι απ' τον Κλέιμαν κι εν συνεχεία με τον Τοράλ, η προσπάθεια του οποίου ανακόπηκε απ' τον Άλχο προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 78' ο Βόλος είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι με θαυμάσια κεφαλιά του Κούτσια που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 89' ο ΟΦΗ έχασε τη δική του σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά του Περέα, ο οποίος όμως νικήθηκε απ' τον καταπληκτικό Κλέιμαν ο οποίος απέκρουσε σωτήρια.

ΟΦΗ: Μανδάς, Πασαλίδης (83' Ντουρμισάι), Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76' Περέα), Μπαλογιάννης, Τοράλ, Νέιρα (83' Τσιλιανίδης), Ντίκο (76' Γκερέρο).

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Νοκέρ (36' Καρτάλης, 61' Ουές), Ντέλετιτς, Μεθκίδα (65' Σιέλης), Κούτσιας.

Βόλος ΝΠΣSuperLeagueΟΦΗ