Αθλητισμός|08.01.2023 21:00

Super League: Άνετο τρίποντο για τον Άρη που ανέβηκε στην πεντάδα

Newsroom

Ο Άρης άφησε πίσω του την ήττα απ' τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με μια άνετη επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κλ. Βικελίδης. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου επικράτησε 3-0 χάρη στα γκολ των Μανού Γκαρθία, Φαμπιάνο και Καμάτσο και προσπέρασε τον Βόλο σκαρφαλώνοντας στην πέμπτη θέση της Super League.

Ο Άρης άρχισε εξαιρετικά το παιχνίδι και πριν από τη συμπλήρωση 20 λεπτών άνοιξε το σκορ. Στο 19' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση της άμυνας του Αστέρα, ο Μανού Γκαρθία με ένα δυνατό συρτό σουτ έγραψε το 1-0. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου διατήρησε τον έλεγχο και λίγο μετά το ημίωρο βρήκε και δεύτερο γκολ. Στο 32' ο Μαζικού έκανε το γύρισμα για τον Γκρέι, ο οποίος σούταρε. Η μπάλα κατέληξε στον Νταρίντα που πάσαρε ψύχραιμα για τον Φαμπιάνο που έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, βελτίωσε την εικόνα του αλλά γκολ δεν βρήκε. Αντιθέτως, ο Άρης σφράγισε το τρίποντο με ένα τρίτο γκολ στο φινάλε. Στο 90' ο Μαντσίνι έδωσε στον Καμάτσο, ο οποίος με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα (77' Ιτούρμπε), Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία (65' Νταμπό), Γκρέι (70' Καμάτσο).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρεθ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86' Κωστέας), Τιλίκα, Μπερτόλιο (46' Γκαρντάβσκι), Σίτο (76' Ριέρα), Ρεγκίς Κρέσπι (86' Καπίγια).

Αστέρας ΤρίποληςΑρηςSuperLeague