Αθλητισμός|27.01.2023 00:45

Copa del Rey: Μεγάλη πρόκριση της Ρεάλ επί της Ατλέτικο στην παράταση με ανατροπή

Newsroom

Έπειτα από ένα τρομερό μαδριλένικο ντέρμπι η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-1 με ανατροπή της Ατλέτικο Μαδρίτης στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια) και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey, όπου επίσης έχουν περάσει οι Μπαρτσελόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Οσασούνα.

Το γκολ του Μοράτα στο 19' έβαλε έξτρα πίεση στη Ρεάλ, που δεν μπορούσε για ένα ημίχρονο να απειλήσει την σκληροτράχηλη άμυνα των Ροχιμπλάνκος. Όλα αυτά μέχρι την είσοδο του Ροντρίγκο στο 69ο λεπτό, καθώς ο νεαρός Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 79' που έστειλε το παιχνίδι στο έξτρα 30λεπτο.

Εκεί μίλησε η κλάση του Μπενζεμά και η ποιότητα του Βινίσιους, λίγο μετά την αποβολή του Σάβιτς στο 99' με δεύτερη κίτρινη. Ο Γάλλος επιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» στο 104' από την προσπάθεια του Βινίσιους που κατέληξε στο δοκάρι και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1 για τη Βασίλισσα, ενώ ο Βραζιλιάνος έβαλε την τελική... πινελιά στο ματς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης για το τελικό 3-1.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Copa del Rey

  • Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ 1-0
  • Οσασούνα - Σεβίλλη 2-1 παρ. (1-1 κ.δ.)
  • Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-3
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-1 παρ. (1-1 κ.δ.)
copa del ReyΑτλέτικο ΜαδρίτηςΡεαλ Μαδρίτηςειδήσεις τώρα