Αθλητισμός|03.02.2023 08:00

Γιάννης Αντετοκούνμπο από άλλο πλανήτη: Ισοπέδωσε τους Κλίπερς με 54 πόντους και 18 ριμπάουντ

Newsroom

Ακόμα μία απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Κλίπερς κατάφερε να σκοράρει 54 πόντους και να μαζέψει 18 ριμπάουντ σε 36 λεπτά με αποτέλεσμα να οδηγήσει τους Μπακς σε μία σημαντική νίκη με 106-105.

Ενδεικτικό της εξωπραγματικής παρουσίας του είναι το γεγονός πως σκόραρε περισσότερους πόντους απ΄όσους μέτρησαν όλοι μαζί οι συμπαίκτες του (54), ενώ, παράλληλα, έκανε και ρεκόρ, αφού ισοφάρισε τον Λεμπρόν Τζέιμς στη λίστα με τα νταμπλ  -νταμπλ που περιλαμβάνουν και... πενηντάρες.

Ο Γιάννης έβαλε και τις κρίσιμες βολές στο τέλος, ενώ μοιραίος για τους ηττημένους ήταν ο Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος αστόχησε σε δύο σουτ νίκης στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο έμπειρος φόργουορντ «έγραψε» πάντως νταμπλ νταμπλ (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ), όπως και ο Ίβιτσα Ζούμπατς (12 πόντοι, 13 ριμπάουντ). Καλή εμφάνιση από τον Ρέτζι Τζάκσον (26 πόντοι, 9/16 σουτ), ενώ βοήθειες στους νικητές έδωσε και ο Κρις Μίντλετον με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιάννης Αντετοκούνμποειδήσεις τώραΛΑ ΚλίπερςΜιλγουόκι ΜπακςNBA