Premier League: Μεγάλη απόδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απ' το Έλαντ Ρόουντ
NewsroomΠρο ημερών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκέλαρε στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στη Λιντς σε εξ αναβολής ματς της Premier League αλλά μερικά 24ωρα αργότερα, οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν το αίμα τους πίσω περνώντας νικηφόρα απ' το Έλαντ Ρόουντ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαγκ δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε 0-2 με δύο γκολ στο τελευταία δεκάλεπτο.
Ήταν μια σπουδαία νίκη για τη Γιουνάιτεντ που προσπέρασε τη Σίτι (έχει δύο ματς λιγότερα), ανέβηκε στη δεύτερη θέση και δείχνει ικανή να κυνηγήσει τον τίτλο μετά από χρόνια. Ο Μάρκους Ράσφορντ στο 80΄ με το όγδοο γκολ του τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και ο Γκαρνάτσο στο 85΄ «υπέγραψαν» τη νίκη της Μαν. Γιουνάιτεντ. Αντιθέτως, η Λιντς έμεινε για ένατο ματς χωρίς «τρίποντο» (0-4-5 είναι το χειρότερο ρεκόρ της στην Premier League) και οριακά βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
- Σεισμός στην Τουρκία: Εκατοντάδες εντάλματα σύλληψης για τις «χάρτινες» πολυκατοικίες μετά την οργή των πολιτών
- «Δεν χρειάζονται καταστροφές για βελτίωση των διμερών σχέσεων»: Κοινή γραμμή Δένδια - Τσαβούσογλου από την Αντιόχεια
- Επιστρέφει η ελληνική ομάδα μετά από έξι ημέρες στα συντρίμμια: Στο «φως» βίντεο από επιχείρηση λίγο πριν λήξει η αποστολή τους
- Brit Awards 2023: Σάρωσε ο Χάρι Στάιλς στα βρετανικά μουσικά βραβεία - Οι νικητές και οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν
- Ελληνικά ομόλογα: Η ΕΚΤ μείωσε κατά 1,8 δισ. ευρώ το χαρτοφυλάκιό της
- Δολοφονία 36χρονης στην Κρήτη: Η ψυχιατρική έκθεση για τον 33χρονο – Είχε προσπαθήσει να πατήσει και άλλη γυναίκα
- Δολοφονία στην Καλαμάτα: «Είχαμε προσωπικές διαφορές» - Πώς ο 35χρονος κατακρεούργησε το θύμα
- Πώς θα κάνουμε τελικά Χριστούγεννα; Το «καιρικό καρουζέλ» και οι «χιονοεκπλήξεις» - Οι τελευταίες προγνώσεις
- Γιώργος Καραμίχος για Χρήστο Μάστορα: «Δεν έχω τέτοια στεγανά ότι κάποιος πρέπει να είναι ηθοποιός για να παίξει»