Αθλητισμός|03.11.2018 19:31

Super League: Πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Newsroom

Ο «Δικέφαλος του βορρά» αν και προηγήθηκε με 1-0, υποχρεώθηκε τελικά σε ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1) κι αυτή ήταν η πρώτη αγωνιστική από την ημέρα έναρξης του πρωταθλήματος που δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με το εκπληκτικό γκολ του Κρέσπο στο 40' και ισοφαρίστηκε στο 73 από τον Ουγκράι. Οι Θεσσαλονικείς έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Τζήλου, ο οποίος στο 24΄' «έκλεισε τα μάτια» σε καθαρή ανατροπή του Ελ Καντουρί κι ενώ το σκορ ήταν 0-0.

Προς το τέλος του αγώνα, ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες να πάρει το «τρίποντο», αλλά οι Βέρνμπλουμ και Πρίγιοβιτς δεν σημάδεψαν σωστά κι έτσι έμεινε το 1-1, το οποίο διατηρεί την ομάδα του Λουτσέσκου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

O Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 18', όταν ο Ουγκράι από πολύ μακριά, είδε τον Πασχαλάκη εκτός θέσης, επιχείρησε με ένα μακρινό σουτ να το εκμεταλλευτεί, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του διεθνούς πορτιέρο.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Στρούγγης (46' Ενσικουλού), Μπουσουλάντζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Μπρούνο (87' Ούμπιδες), Μούγιακιτς (46' Κωτσόπουλος)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια, Ελ Καντουρί (81' Ουάρντα), Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ (67' Λημνιός) Κάνιας, Ζαμπά (76' Πέλκας), Πρίγιοβιτς

Στο μεταξύ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο παιχνίδι που θα δώσει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη με αντίπαλο τη Βίντι, στην Ουγγαρία.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά» αισθάνεται ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο από χτύπημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Κυριακή προκειμένου να διαπιστωθεί μέσω αυτών η κατάσταση του.

ΠΑΟΚΑτρόμητοςSuper League 1