Αθλητισμός|19.03.2023 21:00

Κύπελλο Αγγλίας: Δύσκολη πρόκριση της Γιουνάιτεντ με ανατροπή - Πέρασαν στην τετράδα Μπράιτον και Σέφιλντ Γιουν.

Newsroom

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά πήρε μια μεγάλη πρόκριση με ανατροπή απέναντι στη Φούλαμ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι μολονότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ απ' τους Λονδρέζους χάρη σε γκολ του Μίτροβιτς στο 50', έκαναν ένα μεγάλο come back και επικράτησαν με 3-1 παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, την Μπράιτον και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το 70ό λεπτό ήταν καθοριστικό για με την μετέπειτα έκβαση του ματς καθώς σε μια συμπλοκή μεταξύ των παικτών, ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στους Μίτροβιτς και Γουίλιαν, αφήνοντας τη Φούλαμ με εννιά παίκτες, ενώ αποβλήθηκε και ο προπονητής της Μάρκο Σίλβα! Η Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή της και με τα γκολ των Φερνάντες (75' πεν., 90'+6) και Σάμπιτσερ (77') έκανε την ολική ανατροπή.

Εμφατική ήταν η πρόκριση της Μπράιτον στην τετράδα καθώς σάρωσε με 5-0 την Γκρίσμπι. Άνοιξε το σκορ νωρίς στο παιχνίδι (6') με τον Ούνταφ και πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα με Φέργκιουσον (51', 70') Μαρτς (82') και Μιτόμα (90').

Προηγουμένως, δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά απάντησε και στα δύο γκολ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπλάκμπερν ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 και ακολούθως σε 2-2. Μάλιστα στις καθυστερήσεις, η Σέφιλντ που αγωνίζεται στην Championship, κατάφερε να βρει και τρίτο γκολ πανηγυρίζοντας μια μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας επικρατώντας με 3-2.

Η προημιτελική φάση

  • Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι 6-0
  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπλάκμπερν 3-2
  • Μπράιτον - Γκρίμσμπι 5-0
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 3-1

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΦούλαμΜπράιτονειδήσεις τώραΚύπελλο ΑγγλίαςΣέφιλντ Γιουνάιτεντ