Αθλητισμός|02.04.2023 17:00

Πρωτάθλημα Αργεντινής: Νέα γκέλα για την Σαν Λορέντσο που έχασε έδαφος

Newsroom

Έπειτα από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα η Μπόκα Τζούνιορς έβγαλε αντίδραση επικρατώντας άνετα στην έδρα της Μπαράκας Σεντράλ με 0-3 για το πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional. Οι παίκτες του Μαριάνο Χερόν σκόραραν τρία γκολ σε διάστημα 13' στο α' ημίχρονο κλειδώνοντας το τρίποντο. Το σκορ άνοιξε στο 28' με αυτογκόλ του Ντάτολα, στο 34' ο Λανιόνι έγραψε το 0-2 και στο 41' ο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Αντιθέτως, η Σαν Λορέντσο κόλλησε στο 0-0 με την Ιντεπεντιέντε και δεν μπόρεσε να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής πίσω απ' τη Ρίβερ. Μετά την ήττα (1-0) απ' τη Νιούελς, η ομάδα του Ρουμπέν Ντάριο Ινσούα στραβοπάτησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι καθώς δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Επίσης αυτός ο αγώνες μεταδόθηκε live απ' το OPEN και το ethnos.gr.

Σε τροχιά τίτλου πάντως παρέμεινε και η Ρασινγκ Κλουμπ η οποία επικράτησε 2-1 της Ουρακάν και παρέμεινε στο -4 απ' τη Ρίβερ. Μέχρι το ημίχρονο το σκορ ήταν ισόπαλο (0-0) αλλά με ένα δεκάλεπτο ξέσπσμα οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές με τον Ρόχας στο 47' και τον Χάουτσε στο 56' για το 2-0 προτού μειώσει στο τελικό 2-1 η Ουρακάν με τον Κορδέρο στο 71'.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Τίγκρε επικράτησε 2-1 της Λανούς. Το έργο των γηπεδούχων φαινομενικά έγινε πιο δύσκολο καθώς μόλις στο 16' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Λέμα. Ο Κάστρο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 36' αλλά οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 66' με τον Ντίας. Στο 80' η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο γήπεδο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μοντόγια της Τίγκρε, που τελικά βρήκε το γκολ της νίκης στο 99' με τον Ρετέγκι.

Μπόκα Τζούνιορςειδήσεις τώραΑργεντινήΣαν Λορέντζοπρωτάθλημα Αργεντινής