Αθλητισμός | 08.04.2023 19:00

Super League: Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέσπασε πολύτιμο βαθμό στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο

Newsroom

Με έναν πολύτιμο βαθμό έφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα απ' το Περιστέρι καθώς απέσπασε ισοπαλία (1-1) απ' τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, είχε τις μεγάλες φάσεις και δύο δοκάρια, αλλά οι Γιαννιώτες που προέρχονταν από δύο σερί ήττες, είχαν την τύχη με το μέρος τους και τον Τσιντώτα που ήταν σε εξαιρετική μέρα.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 8' με τον Αγκιμπού Καμαρά να γίνεται αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής και να εκτελεί για το 1-0. Προτού συμπληρωθεί όμως το ημίωρο (27') ο Τζίμας έκλεψε την μπάλα, που κατέληξε στον Παμλίδης, ο οποίος με ωραίο σκαφτό έγραψε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο 87΄ από πλάγιο άουτ, ο Εραμούσπε στην προσπάθειά του να απομακρύνει με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ, ενώ στο 92' σέντρα - σουτ του Ρομπάιγ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Καμαρά, Κούεν (81' Φριντγιόνσον), Κλωναρίδης (74' Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος (74' Κιάρτανσον).

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Τσάβος (52' Μπακαδήμας), Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Λιάσος, Τζίνο, Τζίμας, Ροσέρο (64' Νίνης), Παμλίδης (80' Μπάλαν), Σταματελόπουλος (80' Μορέιρα).

SuperLeagueΠΑΣ ΓιάννιναΑτρόμητοςειδήσεις τώρα