Απίστευτη αποκάλυψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Το 2020 σκέφτηκα να σταματήσω το μπάσκετ»
Newsroom
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με δηλώσεις του σόκαρε, αφού όπως αποκάλυψε το 2020 και στην αρχή της πανδημίας του κορονοϊού σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ!
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Milwaykee Journal-Sentinel»:
«Σκέφτηκα να παρατήσω το μπάσκετ. Ήταν πολύ έντονο. Ένιωσα ότι το ταξίδι ολοκληρώθηκε. Δεν ήμουν πνευματικά ισχυρός και θεώρησα πως ίσως να ήρθε το τέλος της καριέρας μου. Πήγα στη διοίκηση και τους ζήτησα να μιλήσουμε. Τους είπα ότι έχω σκεφτεί πως ίσως πρέπει να τα παρατήσω.
Παίζαμε στη "φούσκα" του Ορλάντο, όλοι ήταν σε μία αγωνία, δεν μπορούσαμε να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους, παίζαμε μπροστά σε άδειες κερκίδες. Όλα μου φαίνονταν πιεστικά.
Αποκλείεται! Δεν γίνεται να σταματήσεις εσύ, μου είπαν. Δεν το πίστεψαν αν και ήταν ειλικρινές εκ μέρους τους και δεν το πίστεψαν γιατί μου εξήγησαν πως "δεν έχουν δει άλλον να αγαπάει περισσότερο αυτό το παιχνίδι"».
Μάλιστα κατέφυγε σε ειδικό σύμβουλο για τέτοια θέματα. «Με βοήθησε πολύ να το διαχειριστώ. Να γίνω καλύτερος πατέρας, αδερφός, γιος, συμπαίκτης. Καλύτερος άνθρωπος. Να μην κλειδώνομαι στον εαυτό μου, να δείχνω στον κόσμο τι αισθάνομαι. Γιατί σε κάποιο σημείο προσπάθησα να απομακρυνθώ από όλους και δεν ήμουν εγώ. Εγώ είμαι πολύ κοινωνικός. Μου αρέσει να συναναστρέφομαι με κόσμο», ήταν τα λόγια του Αντετοκούνμπο.
- Νόμος του κράτους το «μπλόκο» στον Κασιδιάρη: Για «ερασιτεχνισμό» μίλησε ο Τσίπρας - Ο Βορίδης έβγαλε τα... κυβερνητικά κάστανα απ' τη φωτιά
- Νέου τύπου προεκλογική εκστρατεία από Μητσοτάκη, με στόχο τα ειδικά κοινά
- Υπουργείο Υγείας: Έρχονται επιπλέον 200 εκατ. ευρώ για τα φάρμακα – Πώς θα μοιραστεί η δαπάνη
- Πρόσω ολοταχώς για την κατάργηση του μπόνους ύψους στις οικοδομές - Τι προβλέπεται για Ψυχικό, Φιλοθέη και Εκάλη - Τι ισχύει για τους ναούς
- Καγκελάριος: Η εντυπωσιακή Motor Oil, τα σίγουρα Jumbo και το στοίχημα του Σωκράτη
- «Δεν θα επιτρέψουμε "Αεροπορικά Τέμπη"»: Εκπτώσεις στην εκπαίδευση καταγγέλλουν εργαζόμενοι στα μικρά αεροδρόμια
- Η Βουλή έστειλε τον Τριαντόπουλο σε Προανακριτική για τα Τέμπη εν μέσω «σφυροκοπήματος» κυβέρνησης-αντιπολίτευσης
- Βουλή: Σε τέσσερις άξονες η απάντηση της κυβέρνησης στην αντιπολίτευση για τα Τέμπη - Που θα εστιάσει ο Μητσοτάκης
- Τραμπ στο Κογκρέσο: «Η Αμερική επέστρεψε» - Αποκάλυψε ότι ο Ζελένσκι είναι έτοιμος για διάλογο