Αθλητισμός|05.05.2023 12:40

Τρέλα και σε εκκλησία στη Νάπολη: Ιερέας τραγούδησε σύνθημα για την πρωταθλήτρια και οι πιστοί ακολούθησαν! Απίθανο video

Newsroom

Στη Νάπολη ξημέρωσε μια ονειρεμένη μέρα μετά την κατάκτηση του τίτλου απ' τους Παρτενοπέι μετά από 33 χρόνια. Δεν υπάρχει άνθρωπος στην πόλη που να μην χαίρεται για το θαύμα της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Μικροί και μεγάλοι ζουν σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού, όπως φάνηκε κατά τη διάρκεια των ξέφρενων πανηγυρισμών κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μέχρι και μέσα στην εκκλησία, στη διάρκεια της πρωινής λειτουργίας, οι πιστοί τραγούδησαν για την αγαπημένη τους Νάπολι! Στον καθεδρικό ναό Σαν Βιτάλι στην περιοχή Φουοριγκρότα, που βρίσκεται κοντά στο στάδιο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο ιερέας πήρε το μικρόφωνο κι άρχισε να σιγοτραγουδά το αγαπημένο τραγούδι-σύνθημα των φίλων της Νάπολι, «Saro con te»!

Αμέσως οι πιστοί πήραν την... ασίστ και ακολούθησαν τραγουδώντας όλοι μαζί για τον θρίαμβο της Νάπολι και την αγάπη τους προς την ομάδα. Μικροί, μεγάλοι, γυναίκες, παιδιά, ιερείς, άπαντες σηκώθηκαν στο πόδι τραγουδώντας, χειροκροτώντας, ακόμα και χοροπηδώντας μέσα στο ναό!

«Θα είμαι μαζί σου,

κι εσύ δεν πρέπει να τα παρατήσεις,

έχουμε ένα όνειρο μέσα στην καρδιά,

η Νάπολι να ξαναγίνει πρωταθλήτρια»!

Δείτε το απίθανο βίντεο

ναόςSerie AιερέαςΝάπολιειδήσεις τώραΝάπολη