Copa del Rey: Η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε την Οσασούνα με Ροντρίγκο και σήκωσε την κούπα!
NewsroomΗ Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε το Copa del Rey. Σε μια σεζόν που το πρωτάθλημα χάθηκε νωρίς, οι Μερένχες κατόρθωσαν να προσθέσουν ακόμα έναν τίτλο στην τεράστια συλλογή τους.
Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, δυσκολεύτηκε και αγχώθηκε απέναντι στη μαχητική Οσασούνα αλλά εν τέλει επικράτησε 2-1 και σήκωσε το 20ό Κύπελλο Ισπανίας στην ιστορία της. Ήταν πάντως ο πρώτος τίτλος της στη διοργάνωση μετά το 2014!
Αντιθέτως, η Οσασούνα που πάλεψε σθεναρά, έφυγε για δεύτερη φορά ηττημένη από τον τελικό, όπου είχε χάσει την ευκαιρία και τη σεζόν 2004-05. Κέρδισε όμως τις εντυπώσεις διότι τα έδωσε όλα μέσα στο γήπεδο απέναντι σε ένα μεγαθήριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που σε λίγες μέρες θα παίξει απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό του Champions League.
H Ρεάλ Μαδρίτης είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' και ξαναχτύπησε στο 70', αφού προηγουμένως είχε ισοφαρίσει ο Τορό στο 58'.
- Η Γαλλία βγαίνει μπροστά για την ειρήνη στην Ουκρανία: Οι πρωτοβουλίες Μακρόν για στρατιωτική αυτονομία στην Ευρώπη
- «Χτύπημα για την τρομοκράτησή μας»: Τι καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού μετά τον έλεγχο στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών
- Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
- Οικογένεια Μπέκαμ: Unfollow στα social media – Νέα ένταση στις σχέσεις με τον Μπρούκλιν