Αθλητισμός|14.05.2023 17:41

Ντελίριο ενθουσιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια: Περισσότεροι από 50.000 φίλοι της ΑΕΚ γιορτάζουν από νωρίς στην OPAP Arena για το πρωτάθλημα!

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi

Το 13ο πρωτάθλημα της ΑΕΚ βρίσκεται προ των πυλών και οι οπαδοί της Ένωσης γιορτάζουν για την κατάκτηση του τίτλου που θα σφραγιστεί στο ματς με τον Βόλο. Από πολύ νωρίς, ακόμα και πριν το μεσημέρι, χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ έχουν συγκεντρωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια περιμετρικά της OPAP Arena.

Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 50.000 είναι οι φίλοι της Ένωσης που έχουν σπεύσει στην ιστορική έδρα της ομάδας για να γιορτάσουν σε ένα ξέφρενο πάρτι ενθουσιασμού.

Μάλιστα μέχρι και τη σέντρα του ματς στις 8 το βράδυ σύμφωνα με υπολογισμούς, θα βρίσκονται στην περιοχή περί τους 100.000 οπαδούς, οι οποίοι έχουν έρθει απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας, ακόμα και του εξωτερικού για να ζήσουν την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μια ιστορική χρονιά κατά την οποία η Ένωση επέστρεψε και στη φυσική της έδρα...

Μετά το τέλος του αγώνα, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει διοργανώσει μια μεγάλη γιορτή για τον τίτλο. Για το λόγο αυτό έχουν γίνει πολλαπλές συστάσεις στους οπαδούς να μην εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να μην χαλάσει το πάρτι...

Όσο πλησίαζε η ώρα της σέντρας ο κόσμος γινόταν ολοένα και περισσότερος περιμετρικά του γηπέδου, ενώ βεβαίως οι εξέδρες της OPAP Arena ήταν ασφυκτικά γεμάτες και η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή.

Νέα ΦιλαδέλφειαΑΕΚΑγια Σοφιά ΑΕΚειδήσεις τώραSuperLeague