Αθλητισμός | 12.03.2019 11:35

ΑΕΚ: Ρίχνει τους τόνους για Μπογέ και Αλεφ

Σταύρος Καζαντζόγλου

Οι αλλεπάλληλες αγωνιστικές αποτυχίες της ΑΕΚ, κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για ξεκαθάρισμα του ρόστερ και ενίσχυση το προσεχές καλοκαίρι. Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, υπήρξαν αρκετές αναφορές στον Τύπο για οριστικές αποφάσεις αναφορικά με τους Μπογέ και Αλεφ, που έχουν αποκτηθεί με μονοετή δανεισμό, από Τορίνο και Μπράγκα, αντίστοιχα.

«Για κανέναν ποδοσφαιριστή, σε σχέση με τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, δεν υπάρχει οριστική απόφαση σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Όλα αυτά τα θέματα και όλες αυτές πει εκκρεμότητες ενόψει της νέας σεζόν είναι αυτή τη στιγμή 100% ανοιχτά», λέχθηκε χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ.

Πάντως, το μέλλον των δύο παικτών είναι εξαιρετικά δυσοίωνο. Για τον Μπογέ υπάρχει ρήτρα 6 εκατ. ευρώ με την Τορίνο και ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο μαζί του. Ωστόσο, τόσο με τον Ουζουνίδη, όσο και τον Χιμένεθ, δεν μπόρεσε να βρει ρόλο και να έχει σταθερά καλή παρουσία. Για τον Αλεφ υπάρχει οψιόν αγοράς έναντι 1,8 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ έκανε προσπάθεια να διαπραγματευθεί το ποσό με την Μπράγκα, αλλά υπήρξε αρνητική απάντηση και δύσκολα θα μείνει ο Βραζιλιάνος χαφ.

Αλεφ ΣαλντάνιαΑΕΚΛούκας Μπογέ