Αθλητισμός|24.06.2023 19:15

Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη απ' τη Βέκιτς στα ημιτελικά του Βερολίνου

Newsroom

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντόνα Βέκιτς στο Βερολίνο και να προκριθεί στον πρώτο της εφετινό τελικό.
Μετά από μια μεγάλη μάχη διάρκειας 2 ωρών και 16 λεπτών, η 26χρονη Κροάτισσα (νούμερο 23) πήρε σπουδαία νίκη με 6-4, 7-6(8). Η Βέκιτς φάνηκε πιο έτοιμη για τη διπλή αναμέτρηση της ημέρας καθώς είχε προηγηθεί τόσο για την ίδια όσο και για τη Σάκκαρη και η αναμέτρηση των προημιτελικών.

Πάντως ήταν ένας αγώνας υψηλού επιπέδου, που κρίθηκε σε ένα δραματικό τάι μπρέικ, όπου η Βέκιτς ήταν πιο αποφασιστική από τη Σάκκαρη που έχασε τον πέμπτο εφετινό ημιτελικό της και το συνολικό ρεκόρ της σε ημιτελικούς παραμένει για εκείνη πολύ «βαρύ», καθώς έχει κερδίσει μόνο τους 7 από τους 22 της καριέρας της. Πάντως έδειξε να ανεβαίνει ενόψει του Wimbledon που αρχίζει στις 3 Ιουλίου.

Λίγες ώρες πριν, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια λύγισε την 24χρονη Τσέχα (Νο.53) με 7-6(7), 6-1 σε 87 λεπτά. Η προημιτελική φάση της διοργάνωσης αναβλήθηκε την Παρασκευή (23/6) λόγω βροχής στο Βερολίνο.

ΤένιςΜαρία ΣάκκαρηWTA Βερολίνο