Αθλητισμός | 03.08.2023 11:38

Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ και της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Δήλωσαν ΟΑΚΑ ως έδρα στους ομίλους οι Πράσινοι

Newsroom

Χωρίς παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων θα γίνουν τα παιχνίδια της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Η UEFA αποφάσισε οριστικά ότι δεν θα υπάρξουν μετακινήσεις οπαδών υπό τον φόβο επεισοδίων τόσο στα ματς της Αθήνας όσο και σε εκείνα που θα γίνουν σε Ζάγκρεμπ και Μασσαλία.

Τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα στην OPAP Arena στις 8 Αυγούστου και στη Λεωφόρο στις 9 του μήνα, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν στις 15 Αυγούστου εκτός έδρας.

Στο μεταξύ, τo OAKA δήλωσε ως έδρα του ο Παναθηναϊκός ενόψει της παρουσίας του στους ομίλους. Οι Πράσινοι έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League και κυνηγούν το μεγάλο όνειρο της επιστροφής στους ομίλους του Champions League, με το πρώτο -μεγάλο- εμπόδιο να είναι η Μαρσέιγ.

Είτε στο Europa, είτε στο Champions League, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στο Ολυμπιακό Στάδιο καθώς αυτό δήλωσε οριστικά ως έδρα του για τη φάση των ομίλων.

ΠαναθηναϊκόςΑΕΚοπαδοίChampions LeagueΝτινάμο ΖάγκρεμπΜαρσέιγΟΑΚΑειδήσεις τώρα