Αθλητισμός|17.08.2023 00:49

Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους 16 του Σινσινάτι - Μια γυναίκα έκανε ήχους για να αποσυντονίσει τον Έλληνα άσο!

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κουράστηκε αλλά πήρε την πρόκριση στους «16» του τουρνουά στο Σινσινάτι. Χρειάστηκε δύο τάι μπρέικ για να κάμψει την αντίσταση του υπερταλαντούχου Μπεν Σέλτον, ο οποίος έβαλε δύσκολα στον Έλληνα πρωταθλητή στην πρεμιέρα του στο Western & Southern Open.

Ο 20χρονος Αμερικανός κράτησε και στα δύο σετ το σερβίς του λυγίζοντας τελικά δύο φορές στο τάι μπρέικ με 7-6 (2), 7-6(3) σε ένα αρκετά σφιχτό και κλειστό παιχνίδι. Στα τάι μπρέικ όμως ο Τσιτσιπάς έδειξε την εμπειρία του καθώς διαχειρίστηκε καλύτερα την κατάσταση και την πίεση. Έτσι, έπειτα από 1 ώρα και 43 λεπτά τσέκαρε το εισιτήριο για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χούρκατς, που λίγο νωρίτερα είχε επικρατήσει του Μπόρνα Τσόριτς με 5-7, 6-3, 6-3.

Μια γυναίκα έκανε ήχους για να ενοχλεί τον Τσιτσιπά

Δεν έλειψαν πάντως και ευτράπελα στο ματς του Τσιτσιπά, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε ότι κάποιος απ' την εξέδρα τον ενοχλούσε κάνοντας ήχους την ώρα που σέρβιρε. Αρχικά ανέφερε το γεγονός στον διαιτητή, όμως ο θεατής συνέχισε να ενοχλεί. Ο Τσιτσιπάς κινήθηκε προς το μέρος της εξέδρας προκειμένου να ρωτήσει ποιος κάνει τον ενοχλητικό ήχο. Ένας εκ των θεατών έδειξε τελικά την «ένοχη» καθώς αποδείχθηκε ότι μία γυναίκα ήταν εκείνη που έκανε ήχους εντόμου προκειμένου να αποσυντονίσει τον Έλληνα πρωταθλητή. Ο Τσιτσιπάς ζήτησε απ' τον διαιτητή να απομακρυνθεί από τη θέση της η γυναίκα...

Στέφανος ΤσιτσιπάςΤένιςειδήσεις τώραATP Σινσινάτι Western & Southern Open