Αθλητισμός|20.03.2019 14:56

Ορίστηκε η ημερομηνία των ημιτελικών, πρόβλημα με το ΑΕΚ - Λαμία

Newsroom

Το Κύπελλο Ελλάδας εισέρχεται στην τελική ευθεία με τη διεξαγωγή των ημιτελικών. Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» αποφεύχθηκε στην κλήρωση αλλά το ενδιαφέρον παραμένει έντονο για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την ημερομηνία και τις ώρες διεξαγωγής των δύο πρώτων ημιτελικών. Ως εκ τούτου, το ματς ΠΑΟΚ - Αστέρας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 19.00, ενώ την ίδια ημέρα στις 21.30 στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διεξαχθεί το ματς ΑΕΚ - Λαμία.

Πρόβλημα προγραμματισμού

Πάντως, για πολλοστή φορά προκύπτει πρόβλημα ως προς τον προγραμματισμό της ΕΠΟ και τη... συνεργασία που υπάρχει με τη Superleague. Κι αυτό διότι δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, η Λαμία υποδέχεται (Δευτέρα 1/4, 19.00) τον Πανιώνιο. Και βάσει ΚΑΠ δεν επιτρέπει μία ομάδα να δώσει δύο αγώνες εντός 48 ωρών. Αρα ή θα πρέπει να μετατεθεί ο ημιτελικός για την Πέμπτη (4/4) ή θα πρέπει να μετατεθεί το ματς πρωταθλήματος κατά μία ημέρα, απόφαση όμως που πρέπει να λάβει η Superleague.

Οι ρεβάνς θα γίνουν είτε τη Μ. Τετάρτη (24/4) είτε τη Μ. Πέμπτη (25/4).

Αστέρας ΤρίποληςΑΕΚΚύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚΛαμία