Λεονάρντο Μπονούτσι vs Γιουβέντους: Απ' την απόλυτη αγάπη στα... δικαστήρια
NewsroomΑπό την απόλυτη αγάπη στη ρήξη και στα δικαστήρια. Ο 36χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος αποδεσμεύθηκε άκομψα από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι, αφού προηγουμένως αποκλείστηκε από την προετοιμασία και την περιοδεία της ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα κινηθεί νομικά εναντίον της Γηραιάς Κυρίας σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.
Μεταξύ των κατηγοριών εναντίον των Μπιανκονέρι, ο επί σειρά ετών ηγέτης στην άμυνα της Γιούβε και πλέον νέος παίκτης της Ουνιόν Βερολίνου, εκφράζει τη λύπη του για τις ανεπαρκείς συνθήκες προπόνησής του, καθώς και για επίθεση στην εικόνα και τον επαγγελματικό χαρακτήρα του.
Μάλιστα ο Μπονούτσι, o οποίος έπαιξε συνολικά για 12 χρόνια με τη φανέλα των Μπιανκονέρι, σχεδιάζει να διαθέσει όλο το ποσό που ενδεχομένως θα του επιδικαστεί στη φιλανθρωπική οργάνωση Neuroland, η οποία υποστηρίζει τις οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται σε παιδονευροχειρουργική κλινική στο Τορίνο.
- Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
- Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
- «Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος