Αθλητισμός|31.10.2023 21:32

Η Σέλτικ απέκλεισε από το γήπεδο τους οργανωμένους της Green Brigade μετά τη μαζική στήριξη στην Παλαιστίνη

Newsroom

Οι οπαδοί της Σέλτικ προ ημερών έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στην Παλαιστίνη αλλά στη διοίκηση της ομάδας του σκωτσέζικου συλλόγου δεν άρεσε καθόλου αυτή η ενέργεια. 

Η ομάδα της Γλασκώβης ανακοίνωσε τον αποκλεισμό των οργανωμένων οπαδών στον σύνδεσμο Green Brigade από τα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι δύο πλευρές παραδοσιακά δεν έχουν καλές σχέσεις και με αφορμή τη στήριξη στην Παλαιστίνη, οι διοικούντες θέλησαν να τιμωρήσουν τους οπαδούς, οι οποίοι γέμισαν την κερκίδα τους με αμέτρητες σημαίες της Παλαιστίνης στο ματς των ομίλων του Champions League εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Κέλτες ανακοίνωσαν πως τα μέλη της Green Brigade αποκλείονται από τα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Παράλληλα θα ακυρωθούν και τα εισιτήρια διαρκείας των οργανωμένων οπαδών. Η UEFA απαγορεύει ρητά τα πολιτικά μηνύματα κατά τη διάρκεια των αγώνων και μετά από τη στάση της Green Brigade αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο στους πρωταθλητές Σκωτίας.

«Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση, η απόφαση που έλαβε ο σύλλογος είναι αποτέλεσμα μιας ολοένα και πιο σοβαρής κλιμάκωσης των απαράδεκτων συμπεριφορών και της μη συμμόρφωσης με τους ισχύοντες κανονισμούς, σε αγώνες στο Celtic Park και στα εκτός έδρας, οι οποίες δημιουργούν σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια και άλλα ζητήματα», ανέφερε η επίσημη θέση της Σέλτικ.

ειδήσεις τώραΣέλτικΠαλαιστίνη