Αθλητισμός|16.11.2023 18:27

Νίκος Παππάς: «Πολιτικό δάκτυλο» βλέπει πίσω από την αποβολή του από το «basketaki» - Ποιον δείχνει με ανάρτησή του

Newsroom

Την πρώτη του απάντηση μετά την αποβολή του από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, Basketaki the League, έδωσε ο Νίκος Παππάς, μέσω ανάρτησή του στο Instagram. Ο ίδιος φαίνεται να «βλέπει» πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την απόφαση.

Σε αυτό, παρουσιάζει σε βίντεο ένα προεκλογικό ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβε από τον ιδρυτή του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μπάσκετ στην Αττική, του Basketaki the League, Γρηγόρη Αντωνάκη, υπονοώντας ότι το κίνητρο πίσω από την οριστική αποβολή του από το υπόλοιπο της ερασιτεχνικής μπασκετικής διοργάνωσης είναι πολιτικό.

Σε αυτό φαίνεται να ζητάει τη στήριξη του Νίκου Παππά μέσω της ψήφου του, καθώς ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά» στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. O Νίκος Παππάς έγραψε και μία λεζάντα η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά «αγαπητέ φίλε».

Σημειώνεται, ότι ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού απεβλήθη από το ερασιτεχνικό τουρνουά, επειδή πέταξε την μπάλα με δύναμη στο κεφάλι διαιτητή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

ποδόσφαιρομπάσκετειδήσεις τώραΝίκος Παππάς