Αθλητισμός|29.03.2019 12:05

Τα Τρίκαλα «χόρεψαν» χιπ χοπ και ανέδειξαν την τσιρλίντερ της χρονιάς

Κώστας Ασημακόπουλος

Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του αγωνιστικού χιπ χοπ και του τσιρλίντινγκ βρέθηκαν στα Τρίκαλα για το 2ο Κύπελλο Ελλάδος Cheerleading. Περισσότεροι από 300 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα αθλητές και αθλήτριες από 7 έως 21 ετών βρέθηκαν στο γυμναστήριο των Τρικάλων και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα σόου διαφορετικό από τα άλλα.

Ο σύλλογος με την μεγαλύτερη συγκομιδή κυπέλλων αναδείχθηκαν οι Αμαζόνες (Βάρης-Ηλιούπολης) κατακτώντας 9 πρώτες θέσεις, με τις Νηρηίδες Θεσσαλονίκης να ακολουθούν με 4 κύπελλα και τις Αποσπερίδες Νέας Σμύρνης με 3. Η μεγαλύτερη διάκριση ήταν η Cheerleader of the Year στην κατηγορία Senior αναδείχθηκε η Μανιάτη Παναγιώτα Νίκη από τις Αποσπερίδες Νέας Σμύρνης, ενώ στην κατηγορία Junior η Δελόγλου Χρύσα από τις Αμαζόνες.

Οι Κυπελλούχοι των ηλικιακών κατηγοριών Senior και Junior στα ζευγάρια πήραν το εισιτήριο-πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ζευγαριών Cheerleading το οποίο θα διεξαχθεί 28 με 30 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, την Αγία Πετρούπολη.

Εντυπωσιακή ήταν και η παρέλαση όλων των συμμετεχόντων που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό πεζόδρομο των Τρικάλω με κορύφωση την διεξαγωγή Cheer Flash Mob χορογραφίας και πάρτι στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Τρίκαλαχιπ χοπΣπορτσιρλίντινγκ