Super League: Ματσάρα μεταξύ Λαμίας και Ατρόμητου σε ένα εντυπωσιακό 3-3!
NewsroomΈπειτα από ένα ασύλληπτο ματς που έγινε στο «Αθ. Διάκος» η Λαμία και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε ένα χορταστικό 3-3, που είχε έξι γκολ, πολλές ευκαιρίες, ένα χαμένο πέναλτι και αρκετό σασπένς.
Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν μόλις στο 8' με 2-0 με τον Ασεβέδο και τον Έντερ Γκονζάλες, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 22΄ με Μαρτίνεθ και Σλίβκα, ενώ ενδιάμεσα η αθηναϊκή ομάδα είχε την ευκαιρία για το 3-1, αλλά ο Κόσελεφ απέκρουσε το πέναλτι του Βαλένσια στο 18΄. Η Λαμία έφερε τα πάνω κάτω στο 55΄ με τον Σίντκλεϊ, αλλά 10 λεπτά μετά ο Βέργος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Ο Ατρόμητος έμεινε αήττητος για 4ο σερί ματς (2-2-0) από τότε που ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας ο Ίλιτς (25/10), ενώ αυτή του Λεωνίδα Βόκολου για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη (2 ήττες και μία ισοπαλία).
Λαμία: Κόσελεφ, Φερέιρα Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (71΄ Τόσιτς), Σλίβκα (85΄ Ακούνια), Καρλίτος.
Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Γκονζάλες (83΄ Ερλινγκμαρκ), Κούντε, Καμαρά (90΄+5 Κουέν), Βέργος (67΄ Αντζιέλσκι), Φριντγιόνσον (46΄ Ρομπάιγ), Βαλένσια.
- Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
- Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
- «Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος