Αθλητισμός|07.12.2023 17:30

Κύπελλο Ελλάδας: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου

Newsroom

Ισόπαλο (1-1) τελείωσε το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τη Νίκη Βόλου, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ως εκ τούτου η πρόκριση στα προημιτελικά -στο μοναδικό ζευγάρι μεταξύ ομάδων της Super League 2- θα κριθεί στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα της Νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16' με ωραίο σουτ του Πολίτη από το ύψος της περιοχής, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40' με κεφαλιά του Ρόμο. Στο β΄ ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος αλλά τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε η Νίκη Βόλου με ένα φαλτσαριστό σουτ του Μοράρ έξω από την περιοχή που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ (60΄ Μεχία), Ρόμο (86΄ Τσιριγώτης), Γιαννιώτας (76΄ Λούα Λούα), Σωτηράκος, Κουάδρα, Συμελίδης (60΄ Νικολιάς), Τσελεπίδης.

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Γρομητσάρης, Μπαχανάκ, Να'α (46΄ Αναστασίου), Λίταινας, Πέττας (60΄ Κυριακίδης), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο, Πολίτης (69΄ Κρητικός / 77΄ Παναγιωτίδης), Τζιώρας (46΄ Μοράρ).

Λεβαδειακόςειδήσεις τώραΚύπελλο Ελλάδας