Αθλητισμός|28.03.2019 15:38

Στην Ακρόπολη με κασκόλ του Παναθηναϊκού ο Ρικ Πιτίνο (pic)

Newsroom

Παραμονές του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε στην Ακρόπολη έχοντας στο πλευρό του τον Νόρμαν Σκοτ, ο οποίος ήταν ο γιατρός της θρυλικής Dream Team στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992.

Μάλιστα, ο Πιτίνο πέραν της φόρμας φορούσε ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού, ενώ κι ο Σκοτ, ο οποίος ήρθε για να δει τον καλό φίλο του αλλά και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των «πρασίνων» με τη «Βασίλισσα» στο ΟΑΚΑ φόρεσε επίσης μια φόρμα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Σκοτ θεωρείται γκουρού στον τομέα της ορθοπεδικής στις ΗΠΑ. Πέραν της παρουσίας του στην πρώτη και αξεπέραστη Dream Team των Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Λάρι Μπερντ και των υπόλοιπων θρύλων του ΝΒΑ, υπήρξε επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Νιου Γιορκ Νικς επί μια 27ετία (1978-2005).

Γι' αυτό άλλωστε και ο κόουτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος πόσταρε τη φωτογραφία με τον φίλο του, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Δύο πρώην Knicks επισκέφτηκαν την Ακρόπολη σε μια ημέρα με άνεμο στην Αθήνα. Σχεδόν 40 χρόνια σπουδαίας φιλίας με τον Dr Νόρμαν Σκοτ. Ηρθε για 48 ώρες για να δει το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξεχωριστός φίλος».

T

μπάσκετΠαναθηναϊκόςΝΒΑΡικ Πιτίνο