Αθλητισμός|28.03.2019 17:50

Ζεμάτισαν με βραστό νερό γυναίκα επόπτη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Κώστας Ασημακόπουλος

«Σοβαρό έγκαυμα» στην πλάτη υπέστη γυναίκα επόπτης σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αργεντινή και μάλιστα τον τραυματισμό της επιβεβαίωσε τοπικό νοσοκομείο.

Η 46χρονη Ροσάνα Παζ ήταν βοηθός διαιτητή στο τοπικό ντέρμπι Μασκουεσάδο και Σαν Μαρτίν για τη Liga Sanjuanina.

Οι οπαδοί της γηπεδούχου Μασκουεσάδο διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μία απόφαση του διαιτητή από την οποία ξεκίνησε το μοναδικό γκολ της φιλοξενούμενης Σαν Μαρτίν.

T

«Οι οπαδοί των γηπεδούχων ήταν στην εξέδρα πίσω από την πλάτη μου. Ξαφνικά ένιωσα την πλάτη μου να καίγεται. Αιφνιδιάστηκα και φοβήθηκα πολύ. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως ήταν βραστό νερό αλλά μου πέρασε από το μυαλό μήπως είναι κάποιο άλλο πιο επικίνδυνο υγρό. Αμέσως έτρεξα και ζήτησα να μου ρίξουν νερό με κανονική θερμοκρασία για να μην νιώθω το κάψιμο», εκμυστηρεύτηκε η Ροσάνα Παζ και ξεκαθάρισε πως παρά την επίθεση σε βάρος της θα συνεχίσει να εποπτεύει αγώνες ποδοσφαίρου και μάλιστα δεν ζήτησε εξαίρεση από το ορισμό του αγώνα της το προσεχές σαββατοκύριακο.

Ο πρόεδρος της Liga Sanjuanina Αλμπέρτο Πλατέρο καταδίκασε την επίθεση των οπαδών και είπε πως θα περιμένει τις εκθέσεις του νοσοκομείου, των διαιτητών και των αρμοδίων ασφαλείας. Με αφορμή της περιπέτεια της Παζ η Liga Sanjuanina ξεκίνησε καμπάνια για τον σεβασμό του Σώματος των διαιτητών.

«Ηταν ζεστό από τον... ήλιο»

Ο πρόεδρος της Μασκουεσάδο επέκρινε τους οπαδούς αλλά αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της Παζ για «καυτό νερό» δίνοντας την δική του εκδοχή:  «Από ότι μου είπαν ήταν μπουκάλι νερό που είχε μείνει στον ήλιο και ήταν ζεστό. Δεν είδα τα εγκαύματα που ισχυρίζεται η Παζ. Σε κάθε περίπτωση δεν συμφωνώ με τους οπαδούς να πετάξουν οτιδήποτε».

διαιτησίαδιαιτητέςΑργεντινήποδόσφαιροΣπορ