Αθλητισμός|27.12.2023 21:30

Κύριος μέχρι τέλους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Να βοηθήσετε τον νέο σας προπονητή γιατί ο Παναθηναϊκός μετράει» είπε στους παίκτες

Newsroom

Κύριος μέχρι και την τελευταία στιγμή του στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς που ξεχώρισε για το ήθος του καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο του Τριφυλλιού, είχε την τελευταία του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τους μίλησε με λόγια θερμά για όσα πέτυχαν μαζί, ζητώντας τους παράλληλα να βοηθήσουν τον νέο τους προπονητή, Φατίχ Τερίμ, με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχει στους στόχους της η ομάδα.

«Εύχομαι να πάρετε το πρωτάθλημα φέτος και να ξέρετε ότι θα το χαρώπιο πολύ από όλους» είπε ο Γιοβάνοβιτς σε μια συναισθηματική ομιλία, συμπληρώνοντας ότι «όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του».

«Εύχομαι να πάρετε το πρωτάθλημα, θα το χαρώ πιο πολύ απ' όλους»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, προτού αρχίσει η πρώτη προπόνηση του Φατίχ Τερίμ και είχε συνάντηση με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, στους οποίους είπε μεταξύ άλλων: «Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του».

Μετά την ομιλία του Γιοβάνοβιτς, τον λόγο πήρε ως αρχηγός ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ευχαρίστησε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών τον Σέρβο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα.

ειδήσεις τώραΦατίχ ΤερίμΠαναθηναϊκόςΙβάν Γιοβάνοβιτς