Αθλητισμός|28.12.2023 09:25

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο ήρωας που θα έπρεπε να έχουν όλα τα παιδιά - Δημοσιογράφος του CNN αποκάλυψε συγκινητική ιστορία

Newsroom

Τα φετινά Χριστούγεννα έγιναν αξέχαστα για την παρουσιάστρια του CNN Laura Coates, όταν ο γιος της συνάντησε τον ήρωά του, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Την ιστορία μοιράστηκε η ίδια, στον «αέρα» της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι πήγε τον γιο της στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα για να δει τους Μιλγουόκι Μπακς να αντιμετωπίζουν τους Νικς. Ο Αντετοκούνμπο, πρόσθεσε, είναι ο αγαπημένος παίκτης του γιου της.

«Τώρα, για την έφηβη μέσα μου, η οποία φορούσε το νούμερο 3 προς τιμήν του Τζον Σταρκς, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα το να βρίσκομαι μέσα στο The Garden», δήλωσε η Coates. «Και ως μαμά, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τον γιο μου που παρακολουθούσε τον αγώνα με την ίδια φανέλα με τον αγαπημένο του παίκτη. Για μένα, αυτό ήταν αρκετό. Ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό, γιατί ποια είμαι εγώ για να βρίσκομαι στο παρκέ ενός αγώνα των Νικς;», πρόσθεσε η ίδια.

Έβγαλε τα παπούτσια του, τα υπέγραψε και τα έδωσε στον μικρό

Στη συνέχεια, η Coates ανέφερε ότι ο γιος της έδινε high fives στους παίκτες και κατάφερε, μάλιστα, να αγγίξει την πετσέτα ενός. Η μητέρα του νόμιζε ότι θα «πετούσε» από τον ενθουσιασμό του.

Αυτές οι στιγμές δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που θα εκτυλισσόταν μετά το παιχνίδι.

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβγαλε τα παπούτσια του αγώνα, τα υπέγραψε και τα έδωσε στον γιο μου», αποκάλυψε η Coates καθώς το βίντεο έπαιζε στην εκπομπή της. «Και μάλιστα του ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα. Και μπορείτε να δείτε τον γιο μου. Πιάνει το κεφάλι του, προσπαθώντας να επεξεργαστεί τι συμβαίνει».

Αφού υπέγραψε τα παπούτσια, ο Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκε με τον γιο της Coates.

Αργότερα εκείνο το βράδυ, είπε, ο γιος της τής ζήτησε να δει τις φωτογραφίες για να βεβαιωθεί ότι δεν το είχε απλώς ονειρευτεί: «Και ξέρετε κάτι; Αισθάνομαι ότι το χρειαζόμουν κι εγώ».

Μιλγουόκι ΜπακςΓιάννης ΑντετοκούνμποCNNειδήσεις τώρα