Αθλητισμός|06.01.2024 22:24

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για την Εθνική πόλο ανδρών από την Ιταλία

Newsroom

Πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση η εθνική πόλο ανδρών ηττήθηκε 15-8 από την Ιταλία στο Ζάγκρεμπ, στο δεύτερο παιχνίδι της για τον Β' όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έπαιξε καλά ούτε στην άμυνα ούτε και στην επίθεση, δέχθηκε πέντε γκολ από τον Ντι Σόμα μέσα σε οκτώ αγωνιστικά λεπτά, αλλά δεν... αναθάρρησε ούτε μετά την αποβολή του άσου της Φερεντσβάρος στην τρίτη περίοδο και παραδόθηκε άνευ όρων.

Η Γαλανόλευκη που θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες τη Δευτέρα (8/1, 18:00), με αντίπαλο την αδύναμη Γεωργία, απώλεσε κάθε πιθανότητα για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο. Πλέον θα πρέπει να περιμένει τον αγώνα των Ιταλών με την Ουγγαρία, για να μάθει αν θα πάρει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση, που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά.

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 2, Φουντούλης, Καλογερόπουλος, Γκίλλας, Αργυρόπουλος, Αλαφραγκής, Κάκαρης 2, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος.

Ιταλία: Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Κοντέμι, Μαρτζιάλι 1, Φοντέλι 2, Βελότο, Ρεντζούτο, Ετσενίκε 3, Πρεσούτι, Μπρούνι 1, Ντι Σόμα 5, Ντόλτσε 1, Νικόζια.

ειδήσεις τώραΕυρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλοΕθνική ΠόλοΕθνική ομάδα