Αθλητισμός | 12.01.2024 08:57

Με σούπερ Αντετοκούνμπο οι ισοπεδωτικοί Μιλγουόκι Μπακς έλιωσαν τους Μπόστον Σέλτικς στο ντέρμπι της Ανατολής

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι σπουδαίος και οι Μιλγουόκι Μπακς πέτυχαν μια πολύ μεγάλη νίκη επί των Μπόστον Σέλτικς. Το ντέρμπι της Ανατολής στο ΝΒΑ τελικά δεν ήταν ντέρμπι διότι τα Ελάφια βρέθηκαν σε καταπληκτική βραδιά αναγκάζοντας τους Κέλτες σε μια πολύ βαριά ήττα με 135-102!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ στα μόλις 26 λεπτά που αγωνίστηκε, πέτυχε 24 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ κι είχε ένα κλέψιμο κι ένα μπλοκ αποτελώντας άλυτο πρόβλημα για τους Σέλτικς.

Οι Μπακς ξεκίνησαν ιδανικά το ματς κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο στο 41-23, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας προβάδισμα 37 πόντων (75-38)! Η τεράστια διαφορά μάλλον προκάλεσε την οργή και την αντίδραση του προπονητή των Σέλτικς, Τζο Ματσούλα, ο οποίος απέσυρε τους βασικούς του στο δεύτερο μέρος, προκαλώντας έντονες συζητήσεις στην Αμερική για την κίνησή του. H second unit των Σέλτικς συμμάζεψε κάπως την κατάσταση, ενώ και οι Μπακς έριξαν αισθητά τον ρυθμό τους κάνοντας διαχείριση στη συνέχεια.

Αποθέωση και για Θανάση

Ο Μπόμπι Πόρτις με 28 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που σε οκτώ λεπτά είχε 6 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 μπλοκ, γνωρίζοντας κι αυτός την αποθέωση από τους οπαδούς των Ελαφιών και φυσικά απ' τον αδερφό του Γιάννη!

Τα highlights

Μπόστον ΣέλτικςNBAΜιλγουόκι ΜπακςΓιάννης Αντετοκούνμποειδήσεις τώρα