Αθλητισμός|20.02.2024 18:20

Το αστείο video απ' τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με τον Μπαρτζώκα να πληρώνει βαρύ πρόστιμο μετά από εισήγηση... Παπανικολάου!

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στον Ολυμπιακό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου μπάσκετ. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού και η τρίτη σερί κατάκτηση του τίτλου προκάλεσε ντελίριο χαράς στους Πειραιώτες που έστησαν πάρτι στα αποδυτήρια.

Μάλιστα η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα ένα αστείο video με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να πληρώσει βαρύ πρόστιμο για την τεχνική ποινή που δέχθηκε στο Final 8 του Κυπέλλου. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Παπανικολάου δεν έχασε την ευκαιρία να υπενθυμίσει στον Sports Director, Χρήστο Μπαφέ, ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να πληρώσει πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού για την τεχνική ποινή που δέχθηκε.

Ο Έλληνας τεχνικός προθυμοποιήθηκε αμέσως να το καταβάλει και τότε άρπαξε την ευκαιρία ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης προκειμένου να γλιτώσει το δικό του πρόστιμο. Ο διεθνής γκαρντ μπήκε αμέσως στην κουβέντα ζητώντας από τον Μπαρτζώκα να πληρώσει και το δικό του πρόστιμο. Ο κόουτς του Ολυμπιακού συμφώνησε χαμογελώντας δίνοντας χέρια με τον Λαρεντζάκη. Ο Παπανικολάου φώναξε «για να μην ξεχνάμε τους λογαριασμούς μας» και άπαντες ξέσπασαν σε γέλια.

Γιώργος Μπαρτζώκαςειδήσεις τώραΟλυμπιακόςκύπελλο μπάσκετ