Αθλητισμός | 21.02.2024 17:30

Μπάγερν Μονάχου: Συμφωνία για διαζύγιο με Τούχελ - Μετά τη Λίβερπουλ και την Μπαρτσελόνα βγαίνει σε αναζήτηση προπονητή

Newsroom

Ακόμα ένας προπονητής θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν αφήνοντας έναν «βαρύ» και δύσκολο πάγκο να αναζητεί νέο κάτοχο. Μετά τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Τσάβι που ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, αντιστοίχως, και ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν απ' την Μπάγερν Μονάχου.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους με το τέλος της εφετινής σεζόν. Ο Γερμανός κόουτς δεν έχει κατορθώσει να αλλάξει την εικόνα της βαυαρικής ομάδας που βρίσκεται στο κυνήγι της προπορευόμενης Λεβερκούζεν στην Bundesliga, έχει αποκλειστεί απ' το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ έχει δύσκολο έργο και στο Champions League έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι απ' τη Λάτσιο.

Έχει χάσει τα αποδυτήρια

Στο εσωτερικό των αποδυτηρίων της Μπάγερν η κατάσταση δεν είναι καλή καθώς ο Τούχελ έχει χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών, ενώ φημολογείται ότι με πολλούς εξ αυτών δεν έχει και καλή σχεσή. Άλλωστε σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο Τόμας Μίλερ είναι ο αρχηγός μιας υπό-ομάδας που είναι δυσαρεστημένη με τον Τούχελ και επιθυμεί την άμεση απόλυσή του από τον βαυαρικό πάγκο. Ο Μίλερ έχει στο πλευρό τους Κίμιχ και  Γκορέτσκα, ενώ κακές είναι οι σχέσεις του και με τους Ντε Λιχτ, Γκνάμπρι και Τέλ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Τούχελ έχει ακόμα τη στήριξη των Σανέ, Μουσιάλα, όπως και των δύο Άγγλων της ομάδας Κέιν και Ντάιερ. Όλα αυτά οδήγησαν τις δυο πλευρές σε ένα βελούδινο διαζύγιο, το οποίο θα βγει οριστικά το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Τούχελ συναντήθηκε με τη διοίκηση όπου αποφασίστηκε να συνεχίσουν από κοινού μέχρι το καλοκαίρι.

Μετά τις Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα λοιπόν και ο πάγκος της Μπάγερν αναζητεί προπονητή. Περιζήτητοι πάγκοι για πολλούς προπονητές αλλά και ηλεκτρικοί καθώς οι απαιτήσεις είναι υψηλές και η πίεση τεράστια.

Μπάγερν ΜονάχουΤόμας Τούχελειδήσεις τώραBundesliga