Αθλητισμός|04.03.2024 21:24

Φλουμινένσε - Μποταφόγκο: Απίθανο video απ' το βραζιλιάνικο ντέρμπι με τους παίκτες των δύο ομάδων να πετούν σαν... σακί έναν τραυματία!

Newsroom

Έγραψαν... ιστορία (για τους λάθος λόγους...) οι παίκτες της Φλουμινένσε και της Μποταφόγκο στη διάρκεια του βραζιλιάνικου ντέρμπι καθώς με τη στάση τους και όσα έκαναν στις καθυστερήσεις με θύμα έναν τραυματία (;) ποδοσφαιριστή, κατόρθωσαν να μπουν πάνθεον των bloopers και να γίνουν παγκόσμιο viral!

Στο 95' κι ενώ η φιλοξενούμενη Μποταφόγκο νικούσε με 2-3, ένας παίκτης της έπεσε τραυματίας λίγο έξω απ' τη γραμμή του άουτ. Αμέσως ένας συμπαίκτης του κι ενώ εκείνος έδειχνε να πονάει, τον τράβηξε εντός γηπέδου προκειμένου να διακοπεί το ματς και να μην έχει χρόνο για να επιτεθεί η Φλουμινένσε.

Το ίδιο όμως έκαναν λίγο μετά δύο παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι έσπευσαν να βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου τον τραυματία. Μόνο που τον έσυραν απ' τα πόδια σαν... σακί!

Το κωμικοτραγικό σκηνικό είχε και συνέχεια καθώς ένας άλλος παίκτης της Μποταφόγκο, ο οποίος βρισκόταν στους αναπληρωματικούς, έτρεξε και... ξαναπέταξε τον τραυματία εντός αγωνιστικού χώρου. Απλά απίθανο το βίντεο που ακολουθεί!

 

Τελικά το παιχνίδι έληξε με 2-4 υπέρ της Μποταφόγκολ που βρήκε και τέταρτο γκολ στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ειδήσεις τώραviralΒραζιλίαπρωτάθλημα Βραζιλίας